IZDELKI Mineral

DOBRODOŠLI V SVET MINERALA (MICODUR)

Zmogljivost in lepota, ki dopolnjujeta vaš življenjski slog!

Micodurjeva revolucionarna tehnologija prinaša talno oblogo, ki jo združujeta trajnost in stabilnost keramičnih ploščic z brezhibno vgradnjo plavajočega dna s klik sistemom. Ta naravna, 100% organska talna obloga brez PVC-ja, so popolna kombinacija cementa, mineralov in naravnih vlaken, ki zagotavljajo izjemno gostoto in dimenzijsko stabilnost.

Napredna digitalna tehnologija tiskanja in površinska tehnologija HotCoating® združujeta čudovit, a trpežen talni izdelek, ki se odlično obnese tako v stanovanjskih kot komercialnih prostorih. Stabilnost Micodurja, je mogoča zaradi trpežne plošče iz mineralnih jeder in je odlična alternativa tistim iz plastike in lesa.

Naša tehnologija FlexCore™ daje elastične lastnosti, ki omogočajo namestitev Micodur talno oblogo plavajoče, s klik sistemom. V zaščitenem integriranem postopku je RCCB (patentirana tehnologija s trdo ploščico iz trdega cementa) kombiniran z organskim akustičnim podstavkom, visoko ločljivim digitalnim tiskom ter dvema slojema površinskega ščita za 100-odstotno vodoodporno talno oblogo, tako v obliki lesenih plošč kot v naravni velikosti ploščic. Zaradi okolju ekološko prijazni tehnologiji, so tla mehka in topla na dotik z vrhunskim občutkom udobja pod nogami.

Lastnosti Micodurja:

 1. Brez razširitve ali ločitve
 2. Vodoodporen
 3. Protizdrsen in antistatičen
 4. Hipoelergenski
 5. Na voljo je več dekorjev
 6. Naravni izdelek
 7. Primerno in varno za talno ogrevanje
 8. Odporen na kemikalije
 9. Enostavno vzdrževanje
 10. Ognjevaren
 11. Odporen na UV žarke

 

Izdelki, ki so pridobili GREENGUARD GOLD certifikat, so znanstveno dokazani, da izpolnjujejo nekatere najstrožje svetovne standarde kemijskih emisij, saj pomagajo zmanjševati onesnaževanje zraka v zaprtih prostorih ter tveganje izpostavljenosti kemikalijam.