IZDELKI Stopnice

USTVARITE VELIČASTEN VIDEZ SVOJEGA DOMA Z VINILES STOPNIŠČEM

Ste si vedno želeli v svoj dom vpeljati “WOW” učinek, a niste imeli ideje kako? Sedaj je to mogoče, z izgledom vašega stopnišča.

Stopnice so del hiše ali prostora, ki ga v svojih načrtih gradnje ali obnove največkrat spregledamo! Stopnišče morda res ni osrednjega pomena vašega doma, a so še vedno pomemben dodatek v prostoru. Za številne domove je stopnišče prvo, ki vas pozdravi ko vstopite v prostor, zato želite, da je impresivno!

V današnjem času je gradnja stopnic postal pravi projekt in mi smo z njim pričeli že leta 2011. Zavedamo se, da so notranje stopnice v sodobnem času dobile čisto drugačen pomen. Nekoč je stopnišče služilo samo povezovanju dveh etaž, danes pa so okras številnih domov in objektov. Ne dovolite, da stopnice postanejo zapravljen prostor. Preden odložite svoj seznam in se vam zdi, da ste končali z idejami o prenovi, razmislite o področjih svojega doma, ki so pogosto spregledana, vendar lahko spremenijo celoten videz vašega prostora! Ustvarite lahko umetniško zasnovano stopnišče, polepšate prostor, dodajate vizualne detajle ter efekte ne glede na vaš slog- rustikalen, moderen, tradicionalen ali ustvarite nekaj povsem drugačnega, edinstvenega. Ste vedeli, da se lahko igrate s svetlobnimi viri postavljenimi v stopnice? Vsako stopnišče lahko naredimo bolj varno in pregledno z dodano osvetlitvijo, ki je lahko stenska ali varno pospravljena pod previsom stopalke.

Če želite izstopati iz množice in z našo pomočjo ustvariti kreacijo, ki bo vašu domu dala poseben pečat, vam naredimo stopnice iz enega kosa brez ALU profilov. Izbirate lahko med različnimi modeli konstrukcij:

  • lesena
  • betonska
  • kovinska

Vaše stopnice lahko oblečemo v les, keramiko, kamen ali naša najboljša izbira: PVC vinil ali parket, ki so po izgledu lahko klasične, ostrorobe ali konzolne.