Stenske tapete


TAPETE

Tapete so na voljo v 4 različnih strukturah. Razlikujejo se po vzorcih in motivih, ki jih lahko barvno ter stilsko dopolnjujete in kombinirate s pohištvom in talnimi oblogami.

Izbirate lahko med:

  • Tapeto, ki je gladkega in papirnatega občutka na dotik , je sestavljena iz celuloze in sintetičnih vlaken poliestra ter viskoze. Je testirana na škodljive snovi v skladu z OEKO-TEX® Standard 100 certifikatom. Ne vsebuje steklenih vlaken, težkih kovin ter vsebnosti PVC.

  • Nežni, reliefni občutek na dotik nam ponuja tapeta, ki ne oddaja nikakršnih škodljivih snovi. Je nestrupena ter ni predmet emisij težkih kovin ali formaldehida.

  • Stenska poslikava, ki daje videz freske in je na dotik svilnato mehka, je sestavljena iz 50% svile + 50% Fr- Trevira CS300 (poliestrna vlaka, ki so ognjevarni materiali)

  • V svojem domu imate lahko tapeto, ki je reliefna in zato ob dotiku občutimo prijetno strukturo. Tapeta je izjemno odporna na vrsto vplivov, prav tako je vodoodporna, zato je primerna za notranje opremljanje bolj zahtevnih prostorov (npr. kopalnice, kuhinje, terase, itd.).