Čiščenje in obnova PVC talne obloge


Čiščenje in obnova PVC talne obloge

Te prednosti rednega premazovanja talnih oblog vas utegnejo presenetiti!

Strojno čiščenje je nujno v primeru večjih objektov, ki jih ni optimalno čistiti ročno in tudi za čiščenje različnih talnih površin. Tako namreč lahko zaščitimo tla in jim obnovimo talne premaze in s tem podaljšamo življenjsko dobo.

V našem podjetju profesionalni čistilci uporabljajo vrhunske stroje za čiščenje preprog, tepihov, oblazinjenih talnih oblog, marmorja, granita, tlakovcev, parketa, laminata, PVC tal ter drugih površin.

Vse talne površine ne glede na to katere vrste so, vpijajo umazanijo. Stopnja umazanije tal je odvisna od poroznosti površine ter od hrapavosti. Bolj kot je gladka manj umazanije se lahko nabere. Vendar ne glede na to, umazanija ustvari majhen film na površini, ki ga s klasičnim čiščenjem težko odstranimo. Pri poroznih površinah se ta enostavno vpije. Da zadevo očistite potrebujete ustrezno čistilo in jo s strojem prečistimo. Nato sledi sesanje odpadne raztopine. Tako smo tla očistili in pripravili na vzdrževanje čistoče s klasičnim čiščenjem ali za nanos premazov talnih oblog, ki površino dodatno zaščitijo.

Razmišljate o premazovanju talne obloge?

Ne oklevajte preveč; redno premazovanje vaše talne površine ima namreč številne prednosti:

- podaljšanje življenjske dobe talne obloge
- zmanjšanje vzdrževalnih stroškov obloge
- enostavnejše čiščenje