Dekorativne stenske obloge


DEKORATIVNE STENSKE OBLOGE

 

V našo ponudbo smo dodali moderne stenske obloge, ki so toplotno in zvočno izolativne.
So enostavne za vgradnjo, ter primerne za vse vrste obdelanih in neobdelanih sten (betonske stene, stene iz mavčnih plošč- ''Knauf'', lesene stenske obloge, itd.), v sobah, predsobah, otroških sobah, hodnikih, kuhinji ter celo v kopalnici. Odlične so za prenovo ali polepšanje prodajnih polic v trgovinah, za hitro prenovo lokalov, poslovnih prostorih in trgovskih objektov. Stenske obloge so izdelane v ploščah, 3 metre dolžine in različnih širin, odvisno od izbranega materiala (med 68 in 137 cm). Na voljo so v 4 različnih strukturah. Ker je vgradnja zelo enostavna, jo lahko v kratkem času sami in brez potrebnega tehničnega znanja, vgradite večjo količino stenskih oblog.

Dekorativne stenske obloge so odporne na vodo in vlago. Površina plošče je ravna in gladka, kar omogoča enostavno in učinkovito čiščenje oblog. Razveselile se jih bodo vse gospodinje, saj jih čistimo z mehko vlažno krpo in uporabo neagresivnih čistil, ki jih uporabljamo v gospodinjstvu za čiščenje posode.

Dekorativni dizajn oblog se lahko odlično kombinirajo z vsakršnim slogom notranje opreme in omogočajo individualen ter unikaten videz prostora. Na voljo so v 8 nevtralnih dekorjih in razveseljujoča novica je, da stensko oblogo lahko poljubno dekorirate z lastnim vzorcem v 3D digitalnem printu.

In najboljša novica? Stenske obloge nimajo fug!