KOLEKCIJA DIGITALNIH TAPET


KOLEKCIJA DIGITALNIH TAPET

Na voljo imate 5 različnih kolekcij:

  • Sodoben dizajn: popolno zlitje klasičnega in sodobnega stila, ki jemlje svojo inspiracijo v naravi, v močnih barvah ter Perzijskih vzorcih in nežnem Japonskem tisku.

  • Drobci iz preteklosti: Kolekcija, ki pridobiva svojo inspiracijo od največjih umetnikov zgodovinske likovne umetnosti, ki še danes veljajo za največje določevalce trendov v svetu umetnosti.

  • Usklajenost: vsebuje 12 različnih tem za dekoracijo stene. So barvno usklajene in imajo različno strukturo (nežni, svilnati, reliefni občutek na dotik). Poleg tega, so lahko tapete obogatene z grafiko iz različnih kolekcij in si ustvarite edinstveno, originalno ter sebi prilagojeno tapeto.

  • Lepota države: Kolekcija, ki je poklon najbolj izzivalnim kotičkom ''Bel Paesa'', kar po italijansko pomeni 'Čudovita država'. Iz prestižnega in uglednega arhiva bratov Alinari iz Benetk, s ponosom predstavljamo 26 najbolj navdušujočih zgodovinskih slik italijanskih dragocenosti, ki so navdihnile in ustvarile kolekcijo.

  • Apartmaji in poslovni prostori: 10 tapet oblikovanih v sodelovanju z oblikovalci s priznanim ugledom italijanske družbene scene.

 

Če imate umetniško žilico, ste umetniško ustvarjalni in imate svojo, unikatno idejo kako bi okrasili vašo steno ter s tem še polepšali videz prostora, imate pri nas možnost ustvariti si svojo tapetno poslikavo. Poleg že obstoječih kolekcij ter dizajnov lahko na vašo željo spremenimo ali odstranimo določene elemente vzorca, spremenimo barvo obstoječega tiska itd. Možnosti so neomejene.